Basia & Jean

We dansen een keuze uit Salsa, Bachata, Kizomba en misschien een bonus. Dansen doen wij met hart en ziel. Dit genereert warme energie op je feest, bruiloft, event of in je restaurant of hotel.

We hebben we een vloer nodig van minimaal 3x3 meter, maar liever iets groter. Hoe groter de vloer, hoe spectaculairder de show!

Onze show is te combineren met een workshop, waarbij het publiek wordt uitgenodigd de basis van een dans te leren. Onze show kan uitlopen in een sneeuwbaldans - waarna de vloer open is voor iedereen.

In onze dansstudio kun je een openingsdans leren, voor bijvoorbeeld een bruiloft als je gaat trouwen.

Tijdelijk hanteren we een promotieprijs van 169 euro voor een optreden van 15 minuten, naast reiskosten (indien buiten Utrecht). Muziek hebben wij zelf, evenals een kleine geluidsbox. Heb je meer gasten op je event, dan zijn grotere boxen en versterker (met Bluetooth) nodig; die kunnen wij tegen een meerprijs regelen, als je die niet zelf hebt. Eventueel bemiddelen wij met een DJ voor het hele event.

Als je ons een email of appje stuurt bespreken we eerst je wensen met je, waarna we je een offerte op maat sturen. We vragen de betaling vooruit te doen.

Basia & Jean kunnen verschillende dansshows verzorgen om je feest of event kleur te geven.