Prive les

Boek een prive les (als Single of als Couple) om je door een dood punt heen te helpen, of om op een flexibel tijdstip het standaard programma gestructureerd te leren - zonder nieuwsgierige blikken van klasgenoten. Omdat je de volle aandacht hebt van je leraar leer je sneller en kan meer aandacht besteed worden aan jouw specifieke vragen. Ook kun je op een efficiënte manier alle kennis opdoen die nodig is om in te stromen bij een cursus op hoger niveau.

Om een openingsdans (voor je bruiloft of ander event) te leren heb je meestal drie tot vijf prive lessen nodig.

Experience This!

Reken op een intensieve les van twintig minuten. Je danst eerst de basismoves die je kent, met je leraar - die je vertelt hoe het dansen voelt, en je helpt om je basistechniek te verbeteren. Daarmee is het fundament gelegd om enkele voor jou nieuwe moves te ervaren. Afhankelijk van jouw danservaring zet je daarmee grote stappen vooruit in de lessen die je volgt. Rekening houdend met jouw vaardigheden doen we vaak de meest recente moves van de beste dansers in Europa.

Dans jij als leider, dan ligt de nadruk meer op hoe je de move aanstuurt.

Typisch aan Kizomba is dat het gebruikelijk is om drie nummers met elkaar te dansen, een minuut of tien. In de praktijk bleek dat we in die tijd meerdere tips kunnen meegeven, waarmee jouw dansvaardigheden een flinke impuls krijgen.

Actie 2 + 1

Boek met twee dansers elk een Experience this! en neem een derde danser mee. Ieder van jullie drieën krijgt een experience van een kwartier. In die tijd kunnen de anderen kijken, chillen of samen dansen.