Cursus

Leuk dat je interesse hebt om te leren dansen! Bij ons kun je cursussen volgen in verschillende disciplines en op verschillende niveaus. Lees rustig door welke keuzes wij bieden. We proberen iedereen te bedienen in een bekende taal. Voel je vrij om te vragen om uitleg in Nederlands, Engels, Frans, Duits, Spaans of handen en voetentaal. Ook al spreken wij jouw favoriete taal maar matig, wij doen ons best. In de praktijk geven wij instructie in het Engels, tenzij iedereen Nederlands spreekt. Omdat wij samen leren dansen laten we je vaak gewoon voelen hoe het gaat, zonder overbodige woorden.

Een les duurt 50 minuten, kom iets eerder voor registratie en om je dansschoenen aan te trekken. Houd er in je planning rekening mee dat we meestal 10 minuten langer doorgaan om een uitlegvideo op te nemen en om als lesgroep een laatste nummer te dansen.

Wij zien danslessen als gezonde basis om met plezier mee te kunnen doen aan Socials. Je docenten gaan ook regelmatig naar Festivals, voor inspiratie en om de nieuwste trucs te leren van internationaal bekende artiesten. Wij geven aanbevelingen voor events in de regio waar wij van denken dat je daar met jouw niveau succesvol aan kunt deelnemen.

Wil je deelnemen aan een dansles of cursus, terwijl je geen eigen partner hebt? Geen probleem. Om didactische redenen wisselen we iedere paar minuten van danspartner. Je bent natuurlijk ook vrij om op een Social of in de loop van een cursus iemand te vragen om voor een volgende cursusperiode samen in te schrijven.